Web-to-print: tryckfärdigt med ett klick

I vår webbshop för grafisk produktion lagrar våra kunder sitt eget material. Med web-to-print får de en snabb, enkel och smidig on demand-tjänst. Kunderna väljer själva material, fyller i leveransadress och klickar på Beställ.

Med web-to-print-tjänsten Steem håller du ångan uppe alla former av marknadsföringsmaterial på webben. Här finns allt tryckfärdigt material samlat, i alla former, storlekar, format och mallar som krävs. Beställ vad du behöver, gör de ändringar som behövs och skicka till tryck. Tjänsten är ett smidigt verktyg som effektiviserar hela processen från idé till tryckfärdigt material – till en lägre kostnad.
Robin Mesch, vår säljare i Stockholm, vet vilka problem web-to-print löser: On demand-teknik kräver ingen lagerhållning; kunden trycker bara den volym som behövs för tillfället. På webbshopen finns alltid det senaste materialet i alla format, mallar och öppna pdf:er att arbeta i. Här ser kunden var varje liten pryl ska sitta på skylten. Det sparar många mejlvändor! Det är ett mycket uppskattat verktyg för flera av våra kunder som har butiker över hela Sverige – hög kvalitet för en bråkdel av tiden och pengarna. När det krävs stora volymer av prisetiketter, hängskyltar, fasadvepor, golvfoliering och annat är databasgenererat tryck oslagbart!